Huoltotilaukset puh. 010 581 3450

  Työajan ulkopuolella puh. 050 566 2996

Palvelut

Paineilman ammattilainen jo vuodesta 1981

Paineilmahuolto, -asennus ja -myynti Helsingissä

Kaikki paineilmapalvelut yhdestä paikasta

Helsingin Painehuolto HPH Oy palvelee kaikissa paineilmaan liittyvissä asioissa yli 30 vuoden kokemuksella. Meiltä saat kaikki yrityksesi tarvitsemat paineilmapalvelut laadukkaasti ja vaivattomasti yhdestä paikasta. Kattaviin palveluihimme kuuluvat paineilmahuolto ja -asennus, minkä lisäksi myymme ja vuokraamme laitteita.


Asennus- ja huoltopalvelumme toimivat Helsingissä ja muualla Etelä-Suomessa. Tarvittaessa huolto voidaan tehdä asiakaskäyntinä, jolloin asiantuntijamme tulevat toimipisteellenne tarvittavien työkalujen kera ja huoltaminen tapahtuu paikan päällä. Laitteita ja niiden varaosia toimitamme nopeasti kaikkialle Suomeen.

Huoltotilaukset puh. 010 581 3450

Kompressorien myynti ja vuokraus

Meiltä saat tarvitsemasi kompressoriratkaisut laadukkaasti. Vuosien alan kokemuksella ja tietotaidolla tarjoamme yrityksesi käyttötarkoituksiin parhaiten sopivat tuotteet ja mallit. Esimerkiksi ruuvikompressori on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön ja mäntäkompressori pienkäyttöön. Jos et ole varma siitä, millainen kompressori olisi paras ratkaisu, neuvomme ja konsultoimme sinua mielellämme eri vaihtoehdoista.


Olemme erikoistuneet Atlas Copco -tuotteisiin, mutta monimerkkikorjaamona huollamme ja asennamme ammattitaidolla myös muut merkit.

Lue lisää kompressorien vuokrauksesta.

Koulutus ja suunnittelu

Tarjoamme myös paineilmaan ja kompressoreihin liittyvää koulutusta. Lisäksi suunnittelupalvelumme laatii yritysten tarpeisiin sopivia paineilmajärjestelmiä.

Säännölliset huoltosopimukset

Kun teet kanssamme huoltosopimuksen, vastaamme kompressorien ja jälkikäsittelylaitteiden huolloista. Saat kiinteään hintaan sekä työn että osat, joten tiedät, mitä laitteiden huolto vuositasolla maksaa. Huolehdimme puolestasi esimerkiksi kaikista paineilman tuottamiseen, suodattamiseen ja jäähdyttämiseen liittyvistä huoltotoimenpiteistä.


Huoltosopimus säästää sekä aikaa että kustannuksia samalla, kun laitteiden käyttövarmuus säilyy jatkuvasti korkealla tasolla. Painehäviöiden minimointi tuo yritykselle myös merkittäviä energiasäästöjä.


Käyttöturva huoltosopimus sisältää työn ja matkakulujen lisäksi suodattimet ja voiteluaineet sekä mahdolliset kiilahihnat.


Laajennettu huoltosopimus sisältää edellisten lisäksi muun muassa imuventtiilin, minimipaineventtiilin, termostaatin sekä vedenerottimen huollon varaosineen.


Uusille Atlas Copcon -kompressoreille ja -kuivaimille voimme tarjota jopa 7 vuoden täystakuuta ComfortAIR-huoltosopimuksella.


Myönnämme kiinteän hinnan koko sopimusajalle! Tarvittaessa toimitamme kompressorin lainaksi huollon ajaksi.

Lähetä huoltokutsu lomakkeella

Luemme huoltokutsut välittömästi ja otamme teihin yhteyttä viipymättä sekä vahvistamme huoltokäynnin ajankohdan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kysy lisää paineilmahuollosta ja -asennuksista tai tiedustele tuotteiden myynnistä ja vuokrauksesta. Kerromme mielellämme lisää ja räätälöimme tarpeisiinne sopivan palvelukokonaisuuden. Ota yhteyttä!