Huoltotilaukset p. 010 581 3450

  Laitemyynti p. 044 0367195

  Työajan ulkopuolella p. 050 566 2996

Kompressorit

Kompressori

Kun kompressori pitää vaihtaa uuteen, vuokrata tai huollattaa, sinua ammattitaidolla palvelee Helsingin Painehuolto HPH Oy. Toiminta-aluettamme on koko Eteläsuomen alue. Valttejamme ovat henkilökohtainen ja asiakaslähtöinen palvelu, asiakaskäynnit, puhelinpalvelu – pienenä ja luotettavana yrityksenä pystymme tarjoamaan joustavat ratkaisut juuri omaan tarpeeseesi.

Ruuvi-, mäntä-, vaunu- ja rakennuskompressorit kuuluvat kaikki tuotevalikoimamme pariin. Olemme erikoistuneet laadukkaan Atlas Copco -merkin tuotteisiin, joita myymme, vuokraamme ja huollamme.


Paineilmakompressorit myy Helsingin painehuolto Oy

Atlas Copco -merkkiset paineilmakompressorit myy ja vuokraa Helsingin Painehuolto Oy. Saat meiltä tarvitsemasi kompressoriratkaisut asiantuntemuksella. Meillä on vuosien tuomaa kokemusta alalta ja tietotaitoa tarjota juuri omiin käyttötarkoituksiisi parhaiten sopivat tuotteet ja mallit, joiden avulla saat hommasi sujumaan. Esimerkiksi ruuvikompressori on suunniteltu jatkuvaan käyttöön kun taas mäntäkompressori puolestaan on tarkoitettu pienkäyttöön. Jos et siis ole ihan varma siitä, millainen kompressori sopisi parhaiten juuri sinulle, me neuvomme ja konsultoimme sinua mielellämme eri vaihtoehdoista.


Paineilmakompressoreiden vuokraus

Kun tarvitset paineilmakompressoria käyttöösi vain tilapäisesti, käänny empimättä meidän puoleemme. Paineilmakompressoreiden vuokraus kuuluu olennaisena osana palveluihimme. Täyden palvelun kompressoritalona saat meiltä tarvitsemasi kompressorimallin tai useamman vuokralle tarvitsemaksesi ajaksi.


Kompressoreiden huolto

Palveluvalikoimaamme lukeutuu luonnollisesti myös kompressoreiden huolto. Huollamme erimerkkiset kompressorit koko Eteläsuomen alueella. Tarvittaessa huolto voidaan tehdä asiakaskäyntinä, jolloin asiantuntijamme tulevat toimipisteellenne tarvittavien työkalujen kera ja huoltaminen tapahtuu paikan päällä.


Jos siis ajatuksissasi on uusi kompressori, tarvitset sellaisen vuokralle tai vanha Atlas Copco –tai joku muu kompressorisi kaipaa huoltoa, Helsingin Painehuolto HPH Oy on valmiina palvelemaan. Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua.