Huoltotilaukset p. 010 581 3450

  Laitemyynti p. 044 0367195

  Työajan ulkopuolella p. 050 566 2996

Tuotteet

Paineilman ammattilainen jo vuodesta 1981

Kompressorien myynti

Paineilmalaitteiden toimitukset koko Suomeen

Helsingin Painehuolto HPH Oy on Helsingissä toimiva kompressorien myynti- ja huoltoliike, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kompressoreita. Yli 30 vuoden kokemuksella autamme sinua valitsemaan sopivan koneen jokaiseen käyttökohteeseen ja tarkoitukseen. Toimitamme laitteita nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen.


Meiltä löytyy mm. seuraavat tuotemerkit: Airfilter Engineering, Atlas Copco, Automan, Comprag, CTA, Drukomat Wortmann, Edmac, Jorc, Reelworks, Sil-Air Werther, SMC, Rectus ja Unipart


Erikoisalana Atlas Copco -tuotteet

Kattavaan tuotevalikoimaamme kuuluvat niin ruuvi-, mäntä-, vaunu- kuin rakennuskompressorit. Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin Atlas Copco -tuotteisiin, joita myymme, vuokraamme ja huollamme. Monimerkkiliikkeenä myymme ja huollamme ammattitaidolla myös muut merkit.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua kaikissa kompressorien myyntiin liittyvissä asioissa. Jos et ole varma siitä, millainen kompressori sopisi yrityksesi tarpeisiin, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!


Lue lisää vuokrauksesta ja tutustu myös muihin palveluihimme.

Huoltotilaukset puh. 010 581 3450